Vélemények erről: Reduslim

 • Jázmin
  Sok éven át a fogyásról álmodott, de semmi sem segített. Véletlenül láttam a Reduslim-et az interneten, és megrendeltem, mivel akció volt, és az ára majdnem megfeleződött. Végeztem a teljes tanfolyammal, és nem hittem a szememnek - mínusz 10 kg.
  Reduslim
 • Dániel
  Gyerekkorom óta elhízott vagyok. Azonnal csak duci fiú voltam, de az életkor előrehaladtával a probléma súlyosbodni kezdett. Az orvos azt tanácsolta, hogy végezzek egy fogyókúrát a Reduslim-en, mivel nem tudok sportolni és diétázni. Sikerült jó eredményeket elérnünk, most még néhány tanfolyam áll előttünk.
  Reduslim
 • Dávid
  Reduslim kapszulákkal próbáltam lefogyni. Gyorsan lefogytam, szinte úgy, ahogy a gyártó jelzi az utasításokban. Nem voltak mellékhatások, éppen ellenkezőleg, az egészségi állapot javult, az erő és az energia megjelent. Az eredmény 4 hónapig megmaradt, miközben nem különösebben korlátozom magam a táplálkozásban, és rendszeresen nem látogatom az edzőtermet.
  Reduslim
 • Petra
  A férjem vásárolt nekem reduslim-t, mivel nem boldog, hogy az esküvő után nagyon felépültem. Szigorú feltételt szabott, ha nem fogyok, beadja a válópert. A kapszuláknak köszönhetően sikerült megmentenem a családom és visszatértem korábbi formáikhoz.
  Reduslim
 • Reka
  Szülés után két évig nem tudtam magam rendbe hozni, megpróbáltam korlátozni magam a táplálkozásban, sportolni, de mindent feladtam. Most a lányom óvodába jár, és úgy döntöttem, hogy nyárra gyorsan visszaadom a nyomtatványokat. Egy barátom tanácsára veszem a reduslim-t, az első eredményt néhány nappal a tanfolyam kezdete után vettem észre.
  Reduslim
Felhasználói értékelés Reduslim
4.1
13