Használati útmutató Reduslim

A Reduslim alkalmazásának jellemzői

A Magyarországon vásárolt Reduslim kapszulák gyors fogyást biztosítanak, figyelemmel a gyártó annotációjában megadott összes ajánlására. Jelzi, hogyan kell használni a terméket, milyen adagban és milyen időtartamra. Aki fogyni akar, kapszulákat vegyen be az alaprendszer szerint:

  Hogyan kell használni a Reduslim kapszulákat
 1. Egy adag - 1 kapszula.
 2. A gyógymódot 4 hétig naponta szedik.
 3. A recepciónak 20 perc múlva kell lennie. étkezés előtt.
 4. A kapszulákat bő vízzel vegye be.
 5. A tanfolyam elvégzése után tartson kéthetes szünetet. Ha továbbra is problémái vannak a testsúlymal, megismételheti a programot.

A gyógymód összetevői napközben hatékonyak, ezért az annotációban feltüntetett adagot nem szabad túllépni. A nap folyamán figyelemmel kell kísérnie a test hidratálódásának folyamatát, legalább 1, 5 liter tiszta vizet inni. Felbontás után a csomagot hűtőszekrényben kell tárolni, mivel a kapszulákban természetes összetevők találhatók.

Jelzések

A Reduslim-et nők és férfiak vehetik igénybe, minden korosztályból (18 éves kortól). Kapszulák használata ajánlott külső és belső tényezők által kiváltott súlyproblémák esetén:

 • örökletes hajlam az elhízásra;
 • terhesség, szoptatás;
 • stressz, depresszió;
 • betegségek, sérülések, rehabilitáció, kezelés;
 • helytelen étrend, rossz szokások;
 • passzív életmód;
 • az életkorral kapcsolatos változások a testben.

Ellenjavallatok

A kapszuláknak nincs komoly ellenjavallata. A gyártó az utasításokban csak azokat figyelmezteti, akik egyéni intoleranciával rendelkeznek a növényi összetevők iránt. A tanfolyam megkezdése előtt orvoshoz kell fordulniuk a nem kívánt allergiás reakciók kockázatának minimalizálása érdekében.